Smartphoto -Canvas & Canvastavor

Smartphoto-erbjudande

Smartphoto Smartphoto känner du säkert igen från Tv-reklam. Företaget startades år 1974 och har sedan år 2010 arbetat med online försäljning i 20 länder. Företaget omsätter 63 miljoner kronor enligt allabolag.se och erbjuder ett stort utbud för alla som vill beställa skräddarsydda tavlor.
★ Hemsida: www.smartphoto.se
★ Måttsortiment: 20×30 till 80×120 cm
★ Kilram: 20 mm
★ Montering ingår: Ja
★ Garanti ingår: Ja
★ Leverans: 3-5 dagar | ★ Frakt: 89 kr

Smartgaranti & smartbonus

Redan vid första besöket på Smartphoto informeras kunden på smartgaranti och smartbonus gällande alla köp. Men vad betyder detta för dig? Smartgaranti ingår automatiskt om du beställer canvastavlor vilket innebär produktgaranti på varje order.

Smartgaranti hos Smartphoto

Är du inte nöjd med dina produkter så ersätter Smartphoto dig med en ny likvärdig produkt utan extra kostnad. Genom detta så bevisar företaget att de bryr sig om sina kunder.

Du behöver inte registrera dig för att skicka iväg en beställning men om du skapar ett konto så kan du samla smartbonus upp till 15%. Smartbonus går bra att använda på alla köp i deras webbutik vid beställning.

Över 7000 verifierade kundomdömen

Smartphoto har 8,4 av 10 i kundomdöme Vad tycker andra om Smartphoto? Hur är deras upplevelse av webbutiken? Personligen så tycker jag att det är superviktigt att ta del av andras erfarenheter innan man beställer på nätet. Jag har tidigare beställt hos Smartphoto och har hittills inga negativa känslor.

De har över 7000 verifierade kundomdömen i Sverige med ett snittbetyg på 8.4 av 10 vilket säger väldigt mycket! Majoriteten av alla omdömen är ett bevis på att många är nöjda med Smartphoto.

Efter noggrann undersökning så kan jag bekräfta att Smartphoto är verifierad enligt guidens policy. Förutom ett stort produktutbud så ingår deras smartgaranti och smartbonus för din trygghet. Webbutiken är även certifierad av branschorganisationen tryggehandel.se.