Scandiwall

Scandiwall tillverkar förutom canvastavlor även egendesignade fototapeter. Tryckeriet grundades år 2013 och levererar inom hela Sverige. Enligt Scandiwall så är alla deras canvastavlor UV- och vattentåliga med över 200 års hållbarhet och de använder sig endast av svensk träram.

★ Hemsida: www.scandiwall.se
★ Måttsortiment: 30×30 till 120×100 cm
★ Kilram: 18 & 38 mm
★ Montering ingår: Ja
★ Garanti ingår: Ja
★ Leverans: 3-4 dagar | ★ Frakt: 79 kr

Svensk produktion

Scandiwall är ett svenskt företag som tillverkar canvas med endast svensk kvalité. Deras produktion finns i Täby och de skickar allt därifrån. Scandiwalls canvasduk består av 100% bomull (390g/m²) och deras kilram är av svensk kvalité.

Garanti hos Scandiwall

För att minimera risken av att deras kunder blir missnöjda så varnar deras kvalitémätare redan vid bilduppladdningen dvs. om motivet är i sämre kvalité jämfört med deras rekommendation. Garanti ingår även hos Scandiwall vid produktionsfel och alla deras canvastavlor är stryktåliga i solljus med över 200 års hållbarhet.

Efter noggrann undersökning så kan jag bekräfta att Scandiwall är verifierad enligt guidens policy. Scandiwall samarbetar med Klarna Sverige vilket innebär, du kan även dela upp din betalning.