Photowall -Canvas & Canvastavor

Photowall-erbjudande

Photowall

Photowall är ett svenskt företag som grundades år 2006. Företaget har helhetsfokus på fototapeter och canvasframkallning. Tryckeriet omsätter över 67 miljoner kronor enligt allabolag.se. I deras galleri finns över 13 000 bilder som du kan välja bland när du beställer canvas.
★ Hemsida: www.photowall.se
★ Måttsortiment: 40×40 till 150×150 cm
★ Kilram: 30 mm
★ Montering ingår: Nej
★ Garanti ingår. Ja
★ Leverans: 2-3 dagar | ★ Frakt: i skrivande stund 0 kr

Självmontering hos Photowall

Montering tar knappt 2 minuter

När du beställer hos Photowall ingår endast självmontering. Självmontering kanske låter väldigt komplicerat men så är det inte. När jag beställde min canvastavla hos Photowall så tog jag tiden på hur lång tid det skulle ta att montera ihop ramen och canvasduken. Det tog exakt två minuter!

Förutom canvasduk ingår även ramdelar, järnvinklar och skruv. Du behöver ingen hammare, spik eller vinkelhake. Priset som man betalar skiljer sig mellan Photowall och andra företag eftersom att de inte debiterar monteringsavgift.

Över 3200 verifierade kundomdömen

9,2 av 10 i kundomdöme

Vad tycker andra om Photowall? Hur är deras upplevelse av webbutiken? Personligen tycker jag att det är superviktigt att ta del av andras erfarenheter innan man beställer på nätet. Jag har tidigare beställt hos Photowall och har verkligen inget att klaga på.

Det är ett svenskt tryckeri och har över 3200 verifierade kundomdömen i Sverige. Photowall har ett snittbetyg på 9.2 av 10 och detta säger väldigt mycket! Majoriteten av alla omdömen är ett bevis på att de flesta är nöjda med företaget. Utan deras svenska garanti hade jag inte listat Photowall i den här guiden.

Efter noggrann undersökning så kan jag bekräfta att Photowall är verifierad enligt guidens policy. Webbutiken är även certifierade av branschorganisationen tryggehandel.se.