Om oss

Har du bestämt dig för att göra dina första canvastavlor? Eller är du en erfaren person som har beställt tidigare? Det spelar faktiskt ingen roll om du tidigare har beställt eller om detta är ditt första tryck på canvas. Jag säger detta för att jag verkligen vill att du ska få en inblick i varför jag har lagt ner ofantligt många timmar på att skapa Sveriges mest kompletta guide för canvastryck – så att inte du göra samma misstag som mig.

Det hela började med att jag beställde en tavla från ett välkänt företag som aldrig levererade min beställning. Stora och välkända varumärke som man känner igen från alla typer av media känns oftast trygga eller hur? Svaret är nej. Du ska inte bli förtrollad av ett företags marknadsföring eller löften eftersom att även välkända varumärken kan ha brister i sina produkter. Samtidigt så är detta en stor anledning till varför jag vill informera dig som läsare vad jag har gått igenom.

Canvastavla

Som nämnt tidigare så började hela den här resan via en order när jag började jämföra tre tryckerier som verkligen tog jättelång tid. Eftersom informationen på prisjakt.nu inte är uppdaterad för canvasbranschen så var jag tvungen att göra allt på egen hand. Efter att ha googlat så valde jag ett välkänt företag och beställde min tavla med ett personligt motiv.

Innan jag skickade iväg min beställning så läste jag igenom deras leverans och köpvillkor för att vara säker på att jag valde rätt online butik. Detta är viktigt att göra för att säkerhetsställa att företaget har uppfyllt sin del av affären och samtidigt vara informerad och kunnig att ta en dialog vid felaktigheter från deras sida om detta skulle hända.

Sju dagar gick och ingen leverans. Oro och frustration väcktes inom mig. Varför ska det bli problem eller ta så lång tid när jag redan nu har lagt så mycket av min egen tid tänkte jag. Efter en vecka ringde jag fotobutikens kundtjänst och fick reda på att transportbolaget hade försökt leverera min beställning men att jag inte var tillgänglig. Jag hade varken fått avisering via sms eller mail. När jag ringde transportexpeditören så skyllde de på att tryckeriet inte hade angett mitt mobilnummer vilket var anledningen till varför jag inte fick en avisering. Så det slutade med att paketet aldrig levererades och båda parterna skyllde på varandra och jag hade precis slösat bort 10 dagar på ingenting!

Misstag kan hända och därför började jag om från ruta ett. Jag skickade iväg min beställning till ett annat företag och inväntade min tavla. Återigen så var det ett misslyckat köp! Butiken levererade min beställning tre dagar för sent enligt deras leveransvillkor! Först nu insåg jag om det finns fler som mig själv som är vilse i canvasdjungeln? Att några fåtal företag beter sig som en björn på en cirkus badboll är inget som en privatperson ska behöva gå igenom vid näthandel.

Policy-verifierade företag

Artikeln om utskrift på canvas som är publicerad av moderskeppet är inte hellre uppdaterad, ytterligare en motivation för mig att kunna skapa denna guiden. Det kommer alltid finnas seriösa och mindre seriösa webbutiker på nätet. Alla företag som listas i guiden är verifierade enligt policy och tryckerierna som inte höll vad de lovade finns inte med i guiden. Jag har även beställt produkter hos företagen som listas och även testat deras kundtjänst genom personlig kontakt för att säkerställa att de verkligen bryr sig om sina kunder. Ett stort plus i kanten är att alla tjänster erbjuder även garanti på sitt sortiment vilket är väldigt uppskattat speciellt när man är helt ny inom allt detta och vill känna sig trygg!

Guiden är skriven av mig med min personliga erfarenhet som grund för att du ska kunna hitta ett seriöst företag som förtjänar din beställning på endast fem minuter – allt på ett och samma ställe! / Carl