ICA Foto -Canvas & Canvastavor

ICA Foto-erbjudande

ICA Foto

ICA Foto känner du säkert igen från Tv-reklam. Företaget tillhör ICA gruppen AB och startades år 1938. Marknadsledande Photobox sköter ICA:s produktion och finns etablerat i 19 länder. Har du ICA kort? Då kan ICA Foto absolut vara ett bra alternativ eftersom ICA bonus ingår på alla dina köp i webbutiken.
★ Hemsida: foto.ica.se
★ Måttsortiment: 20×20 till 60×90 cm
★ Kilram: 18 & 39 mm
★ Montering ingår: Ja
★ Garanti ingår: Ja
★ Leverans: 4-7 dagar | ★ Frakt: från 69 kr

ICA bonus om du har ICA-kort

ICA finns nästan etablerat i alla svenska städer. Företaget har hundratusentals trogna kunder och senaste åren har de även börjat erbjuda fotoprodukter på nätet. Största fördelen med att beställa i deras webbutik är att du får bonus på alla dina köp om du har ett ICA kort. Varje krona du handlar för ger en bonuspoäng. Bonusen utbetalas i form av bonuscheckar som kan användas vid betalning av varor på alla ICA butiker i Sverige.

Garanti hos ICA Foto

Nöjd-kund-garanti ingår hos ICA Foto

ICA är ett starkt och väletablerat varumärke i Sverige. När du handlar i deras webbutik ingår nöjd kund garanti automatiskt vilket innebär att du får dina pengar tillbaka om du inte är nöjd.

Efter noggrann undersökning så kan jag bekräfta att ICA Foto är verifierad enligt guidens policy. Webbutiken är även certifierade av branschorganisationen tryggehandel.se.