Dinprint -Canvas & Canvastavor

Dinprint-erbjudande

Dinprint Dinprint är ett svenskt företag som grundades år 2002. Företaget har helhetsfokus på fototapeter och canvasframkallning och omsätter över 142 miljoner kronor enligt allabolag.se. I deras galleri finns det över 13 000 bilder som du kan välja bland när du beställer en canvastavla.
★ Hemsida: www.dinprint.se
★ Måttsortiment: 20×20 till 200×300 cm
★ Kilram: 40 mm
★ Montering ingår: Ja
★ Garanti ingår. Ja
★ Leverans: 2-4 dagar | ★ Frakt: i skrivande stund 0 kr

Canvastavlor upp till 200×300 cm

Anledning till att Dinprint finns med i guiden är för att deras måttsortiment är enormt! Du kan välja från 20×20 upp till 200×300 cm. Det finns inga standardmått men det går bra att skräddarsy storlekar som är anpassade för i stort sett alla typer av väggar. Jag ringde även till kundservice för att bekräfta deras måttsortiment.

Garanti hos Dinprint

Dinprint erbjuder garanti när du beställer i deras webbutik. Det spelar ingen roll om färgerna är för matta eller om canvastavlan är fel monterad. Garantin gäller också om paketet har skadats. Via samtal med deras personal på kundtjänst så blev jag informerad om manuella kvalitetskontroller som de utför vid ett par tillfällen innan produkten emballeras.

Svensk garanti ingår hos Dinprint

Efter noggrann undersökning så kan jag bekräfta att Dinprint är verifierad enligt guidens policy. Webbutiken är även certifierade av branschorganisationen tryggehandel.se.