Bestcanvas -Canvas & Canvastavor

Bestcanvas grundades år 2010 och har helhetsfokus på canvasframkallning. Företaget erbjuder ett stort sortimentsutbud vid framkallning av bilder på canvas. Lågprisgaranti ingår automatiskt när du beställer canvas i deras webbutik.

★ Hemsida: www.bestcanvas.se
★ Måttsortiment: 20×20 till 120×120 cm
★ Kilram: 20 & 40 mm
★ Montering ingår: Ja
★ Garanti ingår. Ja
★ Leverans: 4-6 dagar | ★ Frakt: 129 kr

Vad innebär lågprisgaranti?

Att använda sig av lågprisgaranti kan vara en stor fördel när du beställer flera canvastavlor. Deras prisgaranti innebär kortfattat att om du kan beställa din canvastavla med precis samma mått till ett lägre pris exkl. frakt kostnaden hos en annan återförsäljare så får du det priset minus 5 % hos Bestcanvas. Bestcanvas fraktavgift är på 129 kr och detta låter väldigt högt men det kan vara värt att jämföra deras priser med andra leverantörer innan beställning.

Testvinnare hos SVT Plus

Det framgår klart och tydligt att Bestcanvas blev testvinnare när SVT plus testade canvasframkallning på nätet. Jag har gått igenom testet med analys på användarvänlighet, leveranstid och bildkvalité. Bra att veta är att endast fyra tjänster testades samt att det var över 2 år sedan. Personligen tycker jag att testet skulle ha kompletterats med en video där man själv kan jämföra kvalitén på canvastavlan och dra sina egna slutsatser.

Över 40 000 nöjda kunder

Över 40 000 nöjda kunder har handlat hos Bestcanvas enligt dem själva. Jag har vid ett tillfälle beställt från Bestcanvas och det finns inga klagomål från mig. Annan relevant information är att de använder sig av UPS när de leverera sina paket.